Presentation

image

Började cykla sommaren 2012 efter gått knäskadad i över ett år.Och som vanligt efter en sådan skada blir det rehab träning och tyvärr slarva jag ordentligt med den då jag inte kunde hitta motivation.Min fru föreslog att jag kunde börja cykla för att stärka knät.Först så var ja lite mot villig mot det men läste sedan en annons om att XXL sålde ute en billig Merida 29er för 5000kr och jag slig till. Provade att hoja runt lite i trakterna hemma kring tills jag vart tipsad om en Facebook grupp som hette Mountainbike i Örebro och genom den lärde jag känna en del cyklister i Örebro.

Och efter ca en månad fick jag lust att prova en tävling så jag anmälde mig till Finnmarksturen i motions klassen.
Med ca 200 startande i den klassen gick jag i mål som 4a.

Efter detta väcktes det en liten tanke att 2013 skulle bli ett tävlings år och ju närmare hösten jag kom så vart tanken allt större och bestämde mig för att prova lägga lite mer krut på detta.

Men tyvärr började inte min uppladdning så bra då det vart en knä operation och när rehab träningen för det började så vart det tyvärr en långvarig sjukdom på ganska exakt 2 månder.

Men i februari 2013 kunde äntligen min säsong sätta igång. Och min första säsong som cyklist gick långt över mina förväntningar.

Nu 2014 har jag satt upp några mål och några drömmar. Men jag försöker behålla mina fötter på jorden och mina mål är inte mycke högre än 2013.
Eftersom jag blir starkare blir även mina konkurrenter det.Kommer inte berätta alla mål men jag kan berätta att 2 mål är att slå mina tider i dom långlopp jag körde 2013 och att detta år gå i mål på SM.

Namn: Johan Lindbom
Smeknamn: Limpan, Djywii
Familj: Fru Karolina 2 barn
Yrke: Fönstettekniker
Började cykla: 2012
Intressen: Man United, Motocross
Klubb: Almby IK
Klass: h30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s