Försöker leva med det!!!

Ja som vissa kanske läste i mitt senast inlägg gick ju tyvärr min lilla syster Camilla bort den 29/9 endast 27år gammal.

Skulle kunna skriva världens längsta inlägg om min syster och sorgen av hennes bortgång.
Men det blir bara smärtsamt och sorglig läsning för er.

image

       Minnes tatuering för min syster

image

Kan däremot berätta att mina planer för 2015 har ju ändrats betydligt.
Jag hade tänkt åka till Andorra och försöka öka tränings mängden från 5 timmar i veckan till 7 timmar för att försöka ta ett kliv till.
Men väljer nu att lägga mina pengar jag fått ihop för Andorra på semester med min familj och min frus familj så vi kan åka allihop. (jag betalar ju inte hela :mrgreen:)
Det känns viktigare att göra.

image

                VIGGO laddad för KM

Har märkt att många (i Örebro) tror jag ska sluta cykla men det är inte min tanke. Jag kommer dock att kanske inte satsa lika hårt finns en stor chans att jag anmäler mig till Andorra bara för att. Men tror inte ekonomin kommer räcka till. Plus om jag ska dit vill jag komma bättre tränad än iår.
Visst jag lyckades komma 7a i H30 trots dåliga förutsättningar och få tränings timmar men ska jag satsa på ett VM vill jag högre upp och då krävs ekonomisk hjälp och tränings timmar.

Låter kanske som självömkan det är det absolut inte. Jag hade fixat det men det känns inte lika viktigt längre. Jag är ganska nöjd med min säsong förutom skadan jag fick dagen innan SM.
Jag har gjort hyffsade resultat under mina 2 säsonger som cyklist trots ganska få träningstimmar. Jag tror jag lyckats med mitt stora mål inom cykling att folk vet vem jag är. Låter kanske egoist men jag vill att folk skulle tänka “Limpan är med han kan köra bra”
Det har vart mitt mål. Klart jag vill vinna hamna på pallen men det finns lite för många snabba i H30.

Warren Bates,Ville Ohlson,Robert Österling,Stefan Persson,Joakim Berghs,Donhald Andersson,Andreas Sommarström,Gustav Wass,Per Kumlin,Mikael Kippelä,Samuel Brännlund med flera men jag hoppas några vet vem jag är vid det här laget…

Ja kommer att tävla nästa år och träna.
Men som sagt vet inte på vilken nivå eller om det blir LL-cups tävlingar eller XC om det blir H30 eller sport. Kanske bara motion fast den chansen är liten då jag gillar att tävla lite för mycke.

Men jag lovar att jag kommer att vara på några tävlingar nästa år.. Vem vet kanske kommer motivationen tillbaka senare och jag stor där tok laddad.

image

               Ett riktigt pass i allfall

@johan_lindbom

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s