Borlänge leverera. ..

Vilken tävling otroligt roligt. Sprinten var riktigt roligt och XC banorna var roliga för att vara banor jag egentligen inte gillar 🙂

image

Etapp 1 (Sprinten)
Kom upp vid halv ett på fredagen bytte om och rullade banan ett par gånger försökte hitta bra linjer. Mötte Ville ute på banan och diskutera lite val av spår.
Passade även på att titta på när han körde SHIT vilken teknik den snubben har alltså. (väldigt trevlig oxå)
Tidskvalet var det riktigt nervöst och det märktes missa alla linjer jag planerat. Men vart ett 6e plats så jag gick vidare. Semin fick jag till en piss start men i första sväng gled alla ut så jag smet in på innern och kom ut som 3a och höll den in i mål så det vart final. I final så flyger Donald Andersson i väg men själv kändes det som jag ståd kvar. In i skogen låg vi på ett pärlband så jag laddade för spurten men tyvärr crashar en framför mig ordentligt så jag får tok bromsa och runda han.
Tappar då klungan men tar i för kung och fosterland och lyckas spurta om Warren Bates på slut rakan och slutar 4a. Riktigt nöjd

image

            (nöjd kille med nya kläder)

Etapp2 XC

Rullade 2varv på morgonen och fatta direkt detta blir jobbigt. Hade hört innan att banan är ingen du kommer gilla… Japp dom hade rätt alldeles för snabb för mig och mycke klättringar.
Och det skulle visa sig att vara så jobbigt som jag trodde. Fick en piss dålig start och var långt bak i fältet och det damma skapligt så astman sa till i luft rören men i första klättringen fick jag med mig farten och gick upp runt 12e plats och då kom adrenalinet in och hjälpte till i luftrören och sen sköljde jag mun och fick lite rent i munnen jobba på och slutade 8a efter ha racesat med Andreas Sommarström.
(även han trevlig och rolig prick) Riktigt nöjd med en 8e plats i detta start fält och den typ av bana.

image

Etapp 3 XCC
Gick upp ganska tidigt för att rulla dennna nya bana och trampa ur benen lite. Denna bana var riktigt rolig snabb med rätt gött flow. Fortfarande rejäla klättringar men betydligt roligare än lördagens bana och 3km kortare.
I starten kommer jag bra ut men får inte i pedalen men skillande var att här la jag mig inte i klungan utan slet på ordentligt och komm in i skogen som 10-11e man nånting. Tog rygg på Donhnald Andersson men tyvärr fastande vi bakom några i utförs löporna och tappa täten. Men i första backen gav jag gärnet och kunde kom ett par stycken. Ville körde sen om försökte hänga på en stund men benen sa nej fick ta ett varv för lite återhämtning.  Då kom Donhald och körde ikapp och jag fråga om han var pigg svaret var ett flåsfritt Ja (aj fan tänkte ja) han gick om och jag tog rygg och vi gjorde ett försök att ta ikapp men det kändes som det gick lika fort för oss som dom där framme så.
Slutet av sista märkte jag att Donhald slog av lite och insåg han vill ha spurt
(fan tänkte jag) Donhald är sjukt sprint stark det visa han ju på Fredagen när han vann ganska klart. På slut rakan var det riktigt rackar spel då han kolla bak för att se när jag skulle börja och jag på han. Prova tillslut men fick stryk med en halv cykel längd och rulla in som 6a.

Sjukt nöjd med detta resultat riktigt snabba killar där framme. Hela helgen var helt perfekt. Rolig tävling och träffa nya bekanta. Både Donhald och hans sambo var riktigt trevliga personer.
Andreas Sommarström en skön person att snick snacka med. Även Ville och Per Kumlin riktigt trevliga.

Slutade 6a totalt efter 3 dagars race.

Instagram
@johan_lindbom

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s